The great conjunction

The great conjunction ( in het nederlandsDe Grote Conjunctie) vindt ongeveer elke twintig jaar plaats wanneer Jupiter en Saturnus zijn uitgelijnd op dezelfde graad van de dierenriem.
De Grote Conjunctie vertegenwoordigt de verandering van een tijdperk en een tijd waarin we de manier waarop we de wereld zien veranderen.
Naarmate onze kijk op de wereld verandert, verandert ook de samenleving en de manier waarop we dingen doen.
Terwijl de Grote Conjunctie elke twee decennia plaatsvindt, opent de 2020-uitlijning de deur naar een nog grotere cyclus.
De afgelopen 200 jaar zijn Jupiter en Saturnus alleen uitgelijnd in de tekens van de aarde, maar dit jaar, op 21 december 2020, zullen Jupiter en Saturnus uitgelijnd zijn in het teken Waterman.
De Grote Conjunctie, die de eerste keer in 200 jaar is in een luchtteken, zal een nog grotere verandering betekenen in onze kijk op de wereld en het tijdperk dat we ingaan.
Jupiter en Saturnus zullen ook uitlijnen met Waterman op nul graden, wat een belangrijke aanvullende graad van de dierenriem is.
Nul vertegenwoordigt oneindig potentieel en bevat de energie van onbeperkte mogelijkheden.
De Grote Conjunctie die in Waterman voorkomt, stuwt ons ook in de energie van het Aquariustijdperk.

De grote conjuncties die de afgelopen 200 jaar in de tekenen van de aarde hebben plaatsgevonden, hebben onze aandacht gevestigd op ambitie, de grote overheid en de grote bedrijven. Dit heeft ertoe geleid dat we ons richten op welvaart en materiële goederen en tastbare dingen voor de toekomst creëren en bouwen.

De Grote Conjuncties, die nu worden veranderd in luchttekens, zullen ons toelaten om ons te concentreren op de collectieve en een meer gemeenschapsgerichte benadering. Humanitaire inspanningen zullen belangrijk zijn en technologie zal de voorkeur krijgen. We zullen zien dat er meer online wordt gecreëerd dan in de fysieke wereld.

Op een nog dieper niveau konden we in de Grote Conjunctie van 2020 zien dat we allemaal echt verbonden zijn. Het zal onze geest openen voor hogere bewustzijnsniveaus die zullen begrijpen dat er geen scheiding tussen ons is, en iedereen gelijk is.

Het Aquariustijdperk kan ideeën brengen voor een meer gemeenschappelijk leven waarin we allemaal als gelijken worden gezien en waar de realisatie van elk individu centraal staat, niet slechts een paar individuen.

Hoewel dit allemaal een grote energie is en ons kan helpen een nieuwe wereld te creëren, moeten we ons ook bewust zijn van het verlies van ons gevoel van individualiteit, het verlies van onze eigen gedachten en overtuigingen aan wat de massa denkt, en de toenemende onderlinge verbondenheid en overmatig vertrouwen op technologie.

Het pad dat we kiezen is het pad waarop we ons concentreren, wat me leidt naar de ongelooflijke paranormale energieën die vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn.

De spirituele betekenis
Alles op aarde en in het leven is energie, en heeft een frequentie. Ook jij bent energie! Wanneer jouw energie hoog is, zal je ook meer positiviteit ervaren in jou leven.
Op deze bijzondere dag breid de frequentie van de aarde zich uit. Dit betekend dat we toegang hebben tot hogere frequenties hebben dan voorheen, maar ook tot lagere frequenties. De frequenties zullen ook makkelijker te verkrijgen en toegankelijk zijn.
Belangrijk is om je vibratie hoog te houden, daarmee kunnen we de frequentie van de aarde verhogen. Waardoor het moeilijker word voor anderen om in een lagere vibraties te vallen.

Onze vibratie is het hoogst wanneer we trouw zijn aan onszelf, aan wat we voelen en waarmee we verbonden zijn, en wanneer we accepteren wie we zijn, met onze fouten en al het andere.
Deze conjunctie die op aarde wordt gecreëerd, helpt ons uiteindelijk om nieuwe niveaus van groei te bereiken. We krijgen meer licht en dus meer hoop, meer vrede en meer welvaart.

21 december 2020 zou de perfecte dag zijn voor een ritueel van manifestatie om te visualiseren wat je wilt in jouw leven en wat je wilt voor de wereld.
Het is een goede dag om duidelijk te zijn waar je je op wilt focussen, om je te verbinden met je eigen spiritualiteit, en om meer duidelijkheid te krijgen wat jouw levensmissie is.

Veel mensen vinden dat de planetaire bevrijding veel te lang duurt. En daarom is het tijd om het lot van de wereld in eigen handen te nemen, en actie te ondernemen!
Om 19.22 uur vind er een massa meditatie plaats Dit is onze kans om het proces van planetaire bevrijding te versnellen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massameditaties en activaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze activering zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen om het Aquariustijdperk dichter bij ons te brengen.

Samen kunnen we dit!

Liefs,

Angela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: